Pričaraj si svojo ZIMSKO PRAVLJICO

#PalomaWinterMoments

 
 

Prihaja najbolj čaroben čas v letu. Čas veselja, praznovanj in radodarnosti. Čas, kjer štejejo drobni trenutki, ki so obkroženi z našimi najbližjimi. V vseh teh trenutkih pa vam bodo izdelki Paloma stali ob strani.

Čarobni so lahko dolgi zimski večeri, ki jih preživimo ob dobrem filmu ali napeti knjigi. Pravljična je lahko peka slastnih in dišečih sladic skupaj z otroki. Odlične recepte za okusne zimske dobrote najdete na embalažah papirnatih brisač Paloma Multifun Design, za prijetno vzdušje pa bo poskrbela tudi široka paleta potiskov na brisačah.


 
 
 
 

Magični so tudi trenutki preživeti v družbi naših najbližjih ob lepo pogrnjeni mizi, saj za mizo slikovito se boste počutili čudovito. Zato odprite vrata svojega doma prazničnemu vzdušju, ki ga prinaša zimska kolekcija serviet Paloma. Z njihovo pomočjo boste v hipu ustvarili moderno, elegantno in hkrati toplo domače vzdušje.


 
 
 
 

Zima je takšna, kakršno si naredimo. Lahko se jezimo na mraz in meglo ter žalujemo za dolgimi poletnimi dnevi. Lahko pa preprosto uživamo v tišini zimske krajine ali pa v razigranem veselju, ki ga prinašajo zimske aktivnosti. Da pa nam kakšen prehlad ne bo pokvaril vseh željenih norčij za vas poskrbijo robčki Paloma sensitive care, primerni za vse, ki želijo dodatno negovati razdraženo kožo prehlajenega nosu in Paloma be active za tiste, ki se radi predajo vsem aktivnostim in imajo radi robčke brez vseh dodatkov.

 
 
 
 
Več zanimivosti o zimski aktivaciji lahko najdeš na naših družbenih omrežjih FB @Paloma.Slovenia in na IG @palomamoments, kjer si lahko s sodelovanjem in uporabo #palomawintermoments priboriš mesto v žrebu za Paloma paket presenečenja.

V nagradni igri lahko sodeluješ TUKAJ.


Srečno!

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas