Thomas Reibelt pričel s svojim mandatom kot predsednik uprave družbe Paloma

5. 2. 2018

Paloma nadaljuje z dobrimi prodajnimi rezultati že peto leto zapored in je dosegla 85 milijonov evrov prodaje v zadnjem letu.

(Sladki Vrh, 2. februar 2018) Nadzorni svet družbe Paloma d.d. je imenoval Thomas-a Reibelt-a kot novega predsednika uprave družbe Paloma d.d., ki je s tem nasledil Tadeja Gosaka, ki je svoj mandat zaključil koncem januarja. Thomas Reibelt, ki je pričel s svojim mandatom 1. februarja 2018, ima 30 let izkušenj v papirni industriji, 20 let na vodilnih pozicijah, največ v Nemčiji in Avstriji. Ob začetku mandata je izjavil: ″Paloma bo nadaljevala svojo pot kot vodilni proizvajalec papirja v regiji. Lastniki so se zavezali k dolgoročnemu razvoju družbe v lokalnem okolju in blagovne znamke. Moja vloga je uspešna izvedba investicij v proizvodnji in nadaljevanje integracije s SHP skupino z namenom nadaljnjega izboljševanja Palominih poslovnih rezultatov in uporabniške izkušnje.

Paloma je uspešo zaključla leto 2017 in dosegla 85,8 milijonov evrov prodaje, kar znaš skupaj 67.606 ton izdelkov, kar je 98 ton večkot v letu 2016.

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1