Paloma
Sensitive Care

Najnovejša linija toaletnih papirjev in robcev Paloma Sensitive Care z naravnimi ekstrakti za popolno mehkobo in zanesljivost.

PREBERI VEČ

Paloma
Super Care

Posebne naloge v gospodinjstvu zaupajte strokovnjakom! Papirnate brisače Super Care smo razvili za točno določene namene v vašem gospodinjstvu.

PREBERI VEČ

Paloma
Deluxe Care

Toaletni papirji za zahtevnejše uporabnike, na voljo z dišavo zelenega čaja ali pa popolnoma brez dodatkov za pristen dotik narave.

PREBERI VEČ

Paloma
Exclusive

Naša najbolje prodajana linija toaletnih papirjev, ki vam po ugodni ceni nudi višjo kakovost. V Palomini liniji Exclusive najdete tudi robčke za zahtevnejše uporabnike.

PREBERI VEČ

Paloma
Multi Fun

Naša najbolj raznolika linija, ki ponuja vsestransko uporabne papirnate brisače za vaš dom z dvema različnima stopnjama vpojnosti. Najdete jih pakirane po 2, 4 ali 6 brisač, z različnimi velikostmi lističev, brez ali z barvnim potiskom.

PREBERI VEČ

Paloma
Classic

Paloma Classic združuje izdelke, ki se ponašajo z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

PREBERI VEČ

Paloma
Natura

Papirnate brisače iz 100% recikliranega papirja, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

PREBERI VEČ

Paloma
Junior

Linija izdelkov, ki naše najmlajše zabava s pisanimi ilustracijami igrivih prijateljev zmajčkov. Vključuje mini robce, robce v škatli z zabavnimi izzivi in serviete za otroške zabave.

PREBERI VEČ

Paloma
Style

Serviete Style odlikuje uporabnost pri različnih obrokih skozi ves dan. Široka paleta barv in dizajnov polepša vsak obrok. Še posebej v času praznikov, ko se običajni ponudbi pridružijo serviete s tematsko obarvanimi motivi. Serviete so na voljo v treh različnih dimenzijah.

PREBERI VEČ

Paloma
Elite

Visoko kakovostne serviete, izdelane iz materiala Soft & Compact, ki zagotavljajo mehkobo z občutkom tekstila ter se odlično zlagajo. Na voljo so v pestri paleti barv in dizajnov. Nekaj serviet smo za vas že pred zložili in vam tako olajšali pripravo lepo pogrnjene mize.

PREBERI VEČ

Paloma
Joy

Serviete Joy so nepogrešljiv spremljevalec na vseh vrtnih zabavah in piknikih, pa tudi ob vsakodnevni malici pridejo še kako prav. Ponujamo jih v dveh dimenzijah, različnih barv in motivov.

PREBERI VEČ

Aktualno

01.06.2018

Dogodek Paloma BODI FIT s slovensko žensko reprezentanco v smučarskih skokih

Vabimo vas na dogodek Paloma BODI FIT v družbi slovenske ženske reprezentance v smučarskih skokih.

PREBERI VEČ

18.05.2018

Uprava družbe Paloma d.d. sklicuje 28. skupščino

Dnevni red in predloge sklepov z utemeljitvami si lahko preberete v prilogi.

PREBERI VEČ

15.02.2018

Linija robčkov Paloma Sensitive Care: Izbran produkt leta 2018

Linija robčkov Paloma Sensitive Care je prejela največjo svetovno potrošniško-glasovano nagrado za inovacije, novosti in spremembe produktov, Izbran produkt leta 2018.

PREBERI VEČ

05.02.2018

Thomas Reibelt pričel s svojim mandatom kot predsednik uprave družbe Paloma

Paloma nadaljuje z dobrimi prodajnimi rezultati že peto leto zapored in je dosegla 85 milijonov evrov prodaje v zadnjem letu.

PREBERI VEČ

Kontakt

Paloma d.d.
Sladki Vrh 1
SI - 2214 Sladki Vrh Slovenija
 
+386 (0)2 6457 100
 

Spremljajte nas